Tuotteet yrityksille

Flowboard

Flowboard -videoviestintäalusta (Online Video Platform) on vuorovaikutteinen ympäristö videoiden tuotantoon, hallinnointiin ja jakamiseen sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä.

Blackboard Collaborate

Blackboard Collaborate on reaaliaikainen videoneuvottelutyökalu ja etäkoulutussovellus, jossa voidaan jakaa sovelluksia, tiedostoja ja työpöytää sekä käyttää virtuaalista valkotaulua yhdessä muiden kanssa.

Flowlearn

Flowlearn -koulutusvideoalusta on strukturoitu, koulumainen ympäristö, jossa koulutuksen ja oppimisen keskiössä on video.

Blackboard Open LMS

Blackboard Open LMS on virtuaalinen oppimisympäristö, joka tarjoaa räätälöityjä verkko-oppimispolkuja ja dynaamista sisältöä kunkin opiskelijan tarpeisiin. Pilvipalvelu luo entistä monipuolisemman käyttökokemuksen,  mukautetut oppimiskokemukset, edistyneet raportit ja arvostelutoiminnot.

Flowedit

Flowedit on selainpohjainen editointityökalu, jossa myös mm. ruuduntallennus, web-kameran tallennus, ääniraidan vaihto, äänitystoiminne ja valmiit editointipohjat.

Blackboard Ally

Blackboard Ally on saavutettavuustyökalu Moodle-pohjaisiin LMS-ympäristöihin.  Ally tukee WCAG 2.0 -standardia ja auttaa sekä opettajaa että oppilasta helppokäyttöisyyden saavuttamisessa.