Flowbox Oy on globaalisti johtavan opetusteknologiayritys Blackboardin virallinen kumppani Suomessa.

Blackboard on globaalisti johtava opetusteknologiayritys, jonka liikevaihto on noin puoli miljardia euroa. Yhtiön pääkonttori on USA:ssa ja sillä on noin 30 toimipistettä ympäri maailman.

BLACKBOARD OPEN LMS

Blackboard Open LMS tarjoaa parannetun Moodle-oppimiskokemuksen. Opettaja voi räätälöidä verkko-oppimispolkuja ja tarjota dynaamista sisältöä, joka sopii kunkin opiskelijan tarpeisiin. Blackboard Open LMS toimii pilvipalveluna luoden entistä monipuolisemman käyttökokemuksen. Blackboard Open LMS on kehitetty tukemaan mukautettua oppimiskokemusta, edistyneitä raportteja ja arvostelutoimintoja. Kurssisivujen ulkoasuun, käyttöliittymiin ja brändäysmahdollisuuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Blackboard Open LMS tunnettiin aiemmin nimellä Moodlerooms. Blackboard Open LMS:n käyttäjinä on globaalisti noin 1 400 organisaatiota.

BLACKBOARD COLLABORATE

Blackboard Collaborate on reaaliaikainen videoneuvottelutyökalu ja etäkoulutussovellus, jossa voidaan lisätä tiedostoja, jakaa sovelluksia ja käyttää virtuaalista valkotaulua yhdessä muiden kanssa. Collaboraten Ultra Experience -käyttöliittymä avautuu suoraan selaimeen, joten istuntoon liittyminen ei edellytä ohjelmiston asentamista. Collaboraten ominaisuuksia ovat mm. suomenkielinen käyttöliittymä, pienryhmätilat, äänestystoiminne, ajastin

BLACKBOARD ALLY

Blackboard Ally on saavutettavuustyökalu, jolla parannetaan digitaalisen sisällön helppokäyttöisyyttä. Ally integroituu saumattomasti Moodle-pohjaisiin LMS-ympäristöihin. Ally tarkistaa automaattisesti, ovatko kurssimateriaalit WCAG 2.0 -standardin mukaisia ja tarjoaa esteettömään käyttöön esimerkiksi kielikäännöksiä, äänisisältöä ja sähköistä pistekirjoitusta. Ally auttaa ja tukee sekä opettajaa että oppilasta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kartoitetaan organisaationne tarpeet!